Wat bieden wij

Werkplaats

U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, revisie en tuning werkzaamheden aan alle type auto’s en bedrijfswagens. Benzine en lpg auto’s zijn bij Diesel Service dus ook van harte welkom.

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van hardnekkige problemen en schijnbaar onoplosbare storingen. Met veel ervaring en moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto weer “loopt als een zonnetje”.


Dankzij onze uitgebreide diagnose apparatuur van o.a Rosstech en Autel kunnen wij vrijwel elk merk zonder problemen uitlezen. Ook kunnen wij voor auto’s van de Volkswagen groep verschillende aanpassingen uitvoeren en opties activeren in de regelapparaten. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto.

Revisie

Ook houden wij ons bezig met verschillende revisiewerkzaamheden, denk hierbij aan volledige motorrevisie. Maar ook aan het reviseren en vlakken van cilinderkoppen.

Verder verzorgen wij ook onderhoud en revisiewerkzaamheden aan diesel brandstofsystemen, denk hierbij aan brandstofpompen en injectoren. Dit alles doet Diesel Service in eigen beheer.